Apple har släppt iOS 10 publik beta 4

On 15 augusti, 2016, in Appar, Apple, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Har du anmält dig till Apples program för publik betatestning och installerat iOS 10 beta, är det dags att uppdatera till beta 4.

Jag ligger kraftigt efter i rapporteringen om egentligen allt, men det är semester och mina barn tar all uppmärksamhet. 🙂

Beta 4 släpptes redan förra veckan och igår hann jag installera den på en av mina enheter. iOS 10 flyter på bra, men jag kommer inte köra in den på min iPhone 6s. Behöver vissa appar som inte fungerar med iOS 10 och därför får den vänta.

Upptäckte idag att ifall jag raderar en app och sen ska hämta hem den i App Store för ominstallation, läser inte App Store av att jag inte har appen kvar. Den vill istället öppna upp appen som raderats och sen kraschar allt.

Har ni fortfarande inte kört in iOS 10 Beta och är beroende av vissa appar, råder jag er till att avvakta. Skarp version av iOS 10 beräkna komma när Apple presenterar iPhone 7.

Uppdatera gör ni genom att öppna upp Inställningar och gå till Allmänt -> Programuppdatering och följ stegen. Det fungerar alltså precis som vanligt vid uppdatering direkt i telefonen.

Du kan läsa mer om hur du anmäler dig och hur man ser går tillväga för att installera iOS 10 på beta.apple.com

Tagged with:  

One Response to Apple har släppt iOS 10 publik beta 4

  1. Mister skriver:

    Public beta 5

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...