Apple – Introducing AirPods

On 12 september, 2016, in Apple, Apple Watch, iPad, iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Apple gjort sina EarPods trådlösa och döpt dem till AirPods.

När man kom till punkten Wireless på Apple event, hoppade jag till och hoppades på induktionsladdning. Det hade ju varit perfekt, då man kan ladda samtidigt som man lyssnar på musik med via hörlurarna anslutna till Lightningkontakten.

Induktionsladdning hade varit en grym ersättare till 3,5 mm kontakten, men icke… det blev ett par trådlösa hörlurar som jag inte riktigt bestämt mig för ifall jag gillar dem eller inte.

Fördelen är att det är slut på intrasslade sladdar, när du ska svara i telefon eller lyssna på musik. En laddning ger upp till 5h musik och med laddningsfodralet får man upp till 24h. Är du i akut behov av att lyssna eller att prata i telefon, ger 15 min laddning 3h batteritid.

De är enkla att koppla in. Bara öppna locket och ha dem i närheten av den enhet man avser använda. De ska hålla kontakten med din iPhone och Apple Watch samtidigt och växlar på ett ögonblick mellan de båda enheterna. Vill du lyssna på din Mac eller iPad? Då väljer du bara AirPods på den enheten. För att detta ska fungerar så krävs det ett iCloud-konto och iOS 10 på din iPhone, watchOS 3 på klockan eller en Mac med macOS Sierra.

AirPods kommer i slutet av oktober och prislappen blir 1795 Kr.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!