I dagarna har man släppt det väldigt populära spelet PUBG till bl.a. iOS och många har nog väntat på detta spel.

De har funnits ett slag till andra plattformer och är väldigt intressant och faktiskt det första spelet på länge som jag varit sugen på att spela. Nästan så att jag tänkt tanken på att köpa en PC bara för spel. När jag spelade mycket förr, så var det CS som och Battlefield som gällde och jag måste ha tangentbord och mus för att spela. Hatar att sitta med en handkontroll då jag inte får den rätta känslan.

Jag har alltså inte spelat PUBG förens nu och då på min iPad. Det var ok, men jag saknar verkligen mitt tangentbord och mus. Trots detta får jag erkänna att det gick hyggligt bra första gången, så nu är de bara att spela på och damma av mina gamla skills.

Sugen på att spela? Hämta hem spelet gratis på App Store och kör på! 😀

Kompatibilitet: Kräver iOS 9.0 eller senare. Kompatibel med iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad Air, iPad Air Wi‑Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 4, iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 12,9 tum, iPad Pro 12,9 tum Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 9,7 tum, iPad Pro 9,7 tum Wi-Fi + Cellular, iPad Wi-Fi (femte generationen), iPad Wi-Fi + Cellular (femte generationen), iPad Pro 12,9 tum (andra generationen), iPad Pro 12,9 tum Wi‑Fi + Cellular (andra generationen), iPad Pro 10,5 tum, iPad Pro 10,5 tum Wi‑Fi + Cellular och iPod touch (6:e generationen).

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...