Kvinna stämmer Apple

On 9 november, 2010, in Appar, Apple, iPhone, Nyheter, by Jonny

Bianca Wofford från Kalifornien har stämt Apple och anledningen är att hon inte är nöjd med sin iPhone 3G efter uppdatering till iOS 4.0.

iOS 4.0 släpptes i juni och det tog det inte lång tid innan rapporter från användare av iPhone 3G började strömma in. Man klagade på att deras iPhone blivit otroligt slöa och det tog lång tid att komma in i olika appar,  trots att iPhone 3G inte fick tillgång till alla funktioner i iOS 4.0. Det dröjde till i september innan 4.1 släpptes, men det blev inte mycket bättre.

Bianca Wofford menar att Apple har lurat alla användare av iPhone 3G och 3GS att uppdatera till en version som gör deras iPhones  mer eller mindre blir obrukbara, för att få fler att uppgradera sig till den mycket snabbare iPhone 4. Hon vill med sin stämningsansökan att Apple ska betala ut skadestånd  till  alla 3G och 3G S användare i Kalifornien.

Enligt de som testat iOS 4.2 på iPhone 3G, så ska den uppdateringen förbättra prestandan för de som använder iPhone 3G. Se filmen nedan och gör en egen bedömning!

För den som vill läsa den 36 sidor långa stämmningsansökan som Bianca Wofford lämnat in, kan finna den Här!

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...