Gameloft har nu släppt sitt actionspäckade spel 9mm i App Store!

John ”Loose” Kannon leder ett specialteam med hårdnackade poliser som inte drar sig för att tänja på lagens gränser för att städa upp på gatan. Men när de dödar brodern till en lokal knarkkung och stjäl miljoner i cash blir hela Kannons team en måltavla.

Nu har Kannon bara ett val: döda gängledaren som jagar dem, på vilket sätt som helst, innan hans team utplånas.

  1. Kasta dig in i snygga eldstrider där du får hoppa, skjuta och pumpa magasin efter magasin i slowmotion tills du haft ihjäl rum fulla av brottslingar.
  2. Jaga gängledare och tjallare levande genom stadens gator innan du tar dem åt sidan för ett, så att säga, inte alltför vänskapligt samtal i spelets förhörsuppdrag.
  3. Bli uppslukad av en mörk historia fylld av gängkrig, korrupta poliser och svek som tar dig genom tolv banor och med hjälp av en stor vapenarsenal leder dig till Mexicos allra mörkaste slum.
  4. Logga in online och spela med vänner och andra motståndare i lägena ”Free for All” och ”Team Deathmatch”. Flerspelarläget klarar upp till tolv spelare på fyra olika kartor
  5. Spelet innehåller även ett soundtrack med välkända hip-hop/rap-artister som Beanie Sigel, Apathy samt inte minst Freeway & Jake One som gör ett särskilt framträdande i spelet!

Spelet fungerar till både iPhone och iPad, så man behöver bara köpa det en gång. Spelet kostar 49:- och själv kommer jag snarast att köp det! 🙂

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...