Apple har ännu en gång lyckats slarva bort en prototyp av iPhone på en bar!

Enligt cnet.com så har Apple slarvat bort ännu en prototyp av iPhone och återigen är det på en bar. Det ska vara en anställd på Apple som har besökt baren Cava22 i San Fransisco och att det är där som man ska ha förlorat prototypen.

Jakten efter luren ska vara i full gång och kunde efter kontakt med polisen spåras till en lägenhet i San Fransisco. En 20-årig kille som medger att han varit på baren samma kväll, men han har inte sett någon telefon. Han ska även tillåtit polisen söka igenom lägenheten utan att hitta någon telefon.

Mannen ska då blivit erbjuden pengar av personalen från Apple för att lämna tillbaka telefonen, men tackade nej då han inte kände till någon telefon. Det sägs att den sålts vidare på Craigslist för $200 kort efter att man förlorat den på baren.

Det finns inga uppgifter om det verkligen var en iPhone 5 eller vilket iOS den hade, så allt detta är något som man kanske ska ta med en nypa salt! Förhoppningsvis kommer det snart bilder som bekräftar nyheten!

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...