Kim and The Lost Toys

On 19 september, 2011, in Appar, Dagens Tips, iPad, iPhone, by Jonny

Kims leksaker har spårlöst försvunnit och nu behöver han din hjälp att få tillbaka dem!

Fick möjligheten att testa spelet och tänkte att detta ska min son (snart 4 år) få sätta tänderna i. Han brukar spela ett spel några  minuter och sen vill han göra annat, så jag hade inga förhoppningar om att denna gången skulle vara annorlunda.

OJ…vad fel jag hade!! 🙂

Han älskade spelet från första stund, vilket resulterade i att jag själv kunde glömma att få testa!

Spelet handlar om Kim som precis kommer hem och upptäcker att alla hans leksaker är försvunna. Allt som finns kvar i rummet är en mystisk formsorterare som står i ett hörn och snart upptäcker man att den besitter magiska krafter.

 Beskrivning från App STore:

Kim and The Lost Toys baseras främst på att upptäcka omgivningarna genom att peka eller dra rätt objekt till rätt plats på skärmen. Genom att samla guldmynt tar man sig vidare till nya nivåer där nya roliga spelmoment ser till att hålla variationen uppe. Barn och vuxna kan utforska Kim and The Lost Toys i trygghet och i den takt de själva önskar, då det varken går att förlora i spelet eller kräver att man utför något under tidsbegränsning. Alla kan vara med och hitta Kims försvunna leksaker!

OBS! Spelet innehåller INGA IN APP-PURCHASES och INGA ANNONSER!

Måste själv säga att detta spelet är ett av de absolut bästa för barn och sonen skratta så han kiknar när han spelar. Han tycker det är roligt att dra dom olika figurerna in en kaktus och höra hur dom löses upp med ett ”puff”. Det händer även ibland att det dyker upp något som ”pruttar” på vagnarna och det kan vara otroligt roligt. 🙂

Spelet kostar endast 7:- i App Store och är anpassat för både iPhone, iPod Touch och iPad. Alltså behöver man bara köpa en version.

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!