BBC iPlayer kommer släppas till iPhone och iPod Touch den 8 december!

BBC iPlayer är en av mina favoriter på min iPad och nu kommer den alltså att släppas till övriga iOS-enheter, vilket bara kommer göra den ännu bättre!

The global iPlayer app will be made available on iPhone and iPod Touch from this Thursday (8th December), and will reach millions more viewers in Australia, Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, Germany, Italy, Luxembourg, The Republic of Ireland, The Netherlands, Portugal, Spain, Sweden and Switzerland. 

“The global BBC iPlayer has seen great growth since the pilot first launched in July – both in terms of geographical expansion and technological developments”, says John Smith, Chief Executive of BBC Worldwid. “Moving to iPhone and iPod Touch allows us to take the service to a significant new potential audience and deliver fantastic programme content from the BBC and the UK’s creative industry.”

Den app som vi har i Sverige är deras globala app och den skiljer sig aningen från den brittiska versionen. Den globala appen har inte b.la inte stöd för Live TV, utan vi får nöja oss med ett utvalda delar av BBC´s arkiv. Inte för att det gör mig något…jag tycker att det som finns är tillräckligt.

Skulle visserligen inte klaga om man aktiverade Live TV i den globala versionen av iPlayer! 🙂

Tidigare inlägg om BBC iPlayer!

[Via MacRumors]

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!