WhatsApp är gratis under en begränsad tid och ett klart alternativ till iMessage!

WhatsApp har tillfälligt fått prislappen sänkt från 7:- till gratis och gratis är som vi alla vet något trevligt! Har personligen ingen större nytta av att skicka gratis meddelanden till vänner och bekanta, då de flesta har samma operatör som jag eller har en iPhone.

Skickar man däremot mycket meddelanden till personer i utlandet eller som använder någon annan smatphone…då är WhatsApp något man kan välja att hämta till sin telefon.

WhatsApp är en meddelandetjänst som fungerar på flera olika plattformar och man kan därför nå så många fler av sina kontakter än de med iOS-enheter. Man kan alltså skicka gratis meddelanden till kontakter som använder iPhone, Android, BlackBerry och Nokia.

Saxat från App Store:

* INGA DOLDA KOSTNADER: När du och dina vänner väl installerat programmet kan ni använda det till hur mycket chatt ni vill. Skicka miljontals meddelanden till dina vänner per dag gratis! WhatsApp använder din internetuppkoppling — 3G, Edge eller Wi-Fi när det är tillgängligt.

* MMS: Skicka video, bilder och ljudmeddelanden till dina vänner. (iPhone 3GS krävs för att skicka och spara video.)

* INGA KOSTNADER TILL UTLANDET: Precis som e-post till utlandet inte kostar något extra, kostar inte heller meddelanden till utlandet med WhatsApp något. Chatta med dina vänner över hela världen så länge de har WhatsApp Messenger installerat och undvik därigenom de tråkiga kostnaderna för utlands-SMS.

* SÄG HEJDÅ TILL KODER OCH ANVÄNDARNAMN: Varför orka komma ihåg ännu fler koder och användarnamn? WhatsApp använder ditt mobilnummer precis som SMS gör och fungerar därför galant med den adressbok du redan har.

* DU SLIPPER LOGGA IN OCH UT: Ingen mer förvirring över att logga ut från andra datorer och enheter. Genom push-meddelanden är WhatsApp ALLTID PÅ och ALLTID UPPKOPPLAD.

* DU SLIPPER LÄGGA TILL VÄNNER: Din adressbok används för att automatiskt ansluta till dina kontakter. De vänner som redan har WhatsApp syns automatiskt under menyn Favoriter precis som en kompislista. (Du kan naturligtvis ändra listan precis som du vill.)

* MEDDELANDEN UTAN UPPKOPPLING: Även om du missar ett push-meddelande eller har telefonen avstängd sparar WhatsApp dina meddelanden på en server till dess du startar WhatsApp nästa gång.

* STATUS: Använd WhatsApp:s status-funktion for att visa dina kontakter om du är upptagen, på ett möte, på gymmet eller tillgänglig för chatt.

* OCH MYCKET MER: Dela din geografiska plats, skicka kontakter, använd egen bakgrund, egna meddelande-signaler, liggande format, exakt tidsmärkning av meddelanden, mejla chatthistorik, skicka meddelanden och MMS till flera kontakter samtidigt och mycket mer!

Läs mer om WhatsApp i App Store och ladda ner appen gratis på samma ställe! 🙂

Tagged with:  

2 Responses to WhatsApp Messenger – Gratis under en begränsad tid

  1. Terese skriver:

    Kommer den bli gratis igen eller?:)

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...