Kanal 5 Play till iPad.

On 30 april, 2012, in Appar, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Kanal 5 har nu uppdaterat sin app och gjort den till en universal app!

Kanal 5 släppte i helgen en uppdaterad version av sin app och en av nyheterna är att den nu även är anpassad för iPad.

Kanal 5 Play är gratis att gratis att hämta och då ska man kunna se tusentals timmar av TV, men man måste vara premiumkund för att få tillgång till utländska serier och AirPlay.

Att man ska behöva vara premiumkund för att få tillgång till AirPlay är någon som Kanal 5 fått mycket kritik för och med full rätt. Jag tycker att det är horribelt att man tar betalt för en funktion som inte ens är deras egna!

Att ta betalt för att komma åt visst innehåll är väl helt i sin ordning (gratis hade ju varit trevligare), men dom behöver nog backa på AirPlay innan jag tänker använda denna app.

Information från App Store:

Roligare TV med Kanal 5 Play för iPhone och iPad!

  • Med Kanal 5 Plays app för iPhone och iPad kan du se hela program från Kanal 5 vart du än är! Över tusen timmar TV finns tillgängligt – helt gratis.
  • Du kan flytta ditt tittande mellan webb, iPad, iPhone och vice versa. Du kan också följa, och delta, i diskussioner kring våra program.
  • Du som är Premiumkund får tillgång till flera av våra stora utländska serier och kan dessutom använda AirPlay för att se våra svenska program via AppleTV.

Läs mer om Kanal 5 Play i App store, där ni även kan läsa omdömen från andra användare och missnöjet över att AirPlay inte fungerar utan premiumkonto.

 

 

 

2 Responses to Kanal 5 Play till iPad.

  1. ReineW skriver:

    Enkelt att lösa airplay och gå runt deras löjliga spärr, kör bara med den inbyggda skärmdelningsfunktionen i paddan, funkar bra.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...