Zaggkey ProPlus Keyboard

Nu är det dags att skriva om ett tillbehör som jag verkligen älskar och som är ett måste…Zaggkey ProPlus.

Jag har testat några tangentbord och samtliga har levererat vad man utlovat med nordisk layout (ÅÄÖ finns) och snabbknappar, men Zaggkey ProPlus tar det ett steg längre med skönare och bakgrundsbelysta tangenter.

När du inte använder tangentbordet så går det automatiskt ner i standby och släcks. När du är klar med ditt användande så fungerar tangentbordet som ett skydd åt din iPad. Ett smart magnetlås håller din iPad kvar på plats och aktiverar även den automatiska vilolägesfunktionen som finns inbyggt i samtliga iPad.

Zaggkey ProPlus fungerar till iPad 2, iPad 3, iPad 4 och förhoppningsvis även framtida modeller. Jag testade att sätta i min sambos iPad Mini i stället och även den passade perfekt, om något för liten. Visst..den går inte använda som skydd till iPad Mini, men om en framtida iPad får samma design som iPad Mini, så finns det en chans att skalet även går att använda. Själva tangentbordet ansluts via Bluetooth, så det går i vilket fall som helst att använda till andra modeller.

Drifttiden är ca 14 dagar på batteriet och sen laddar man det via den USB-kabel som medföljer. Jag har använt mitt i snart en vecka och skrivit en hel del och är fortfarande inte i behov att ladda det.

Är verkligen supernöjd med detta köp och rekommenderar det varmt till dig som vill ha ett funktionellt, snyggt och bakgrundsbelyst tangentbord.

Priset är 829 Kr och du handlar det hos iPhoneButiken, där du även kan läsa mer.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...