BlueLounge Saidoka Dock till iPhone

On 24 september, 2013, in iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Saidoka_dock_iPhone5.jpg

Att BlueLounge gör snygga och funktionella produkter är det ingen som kan ta ifrån dem och Saidoka Dock är inget undantag.

Saidoka Dock är den mest praktiska dockan jag använt till en iPhone och grymt tacksam för att jag fick möjligheten att testa den.

Den är inte den snyggaste dockan till en iPhone, men det är den absolut mest användbara och är perfekt för kontoret eller hemmet. Den ligger mycket bra i dockan och medföljande USB-kabel gör att den laddas och synkroniseras med datorn om så önskas.

Att telefonen ligger ner, gör det enkelt att använda den för att surfa, spela musik, läsa meddelanden o.s.v. Det fungerar även att svara på meddelanden trots att telefonen sitter fast. En docka som gjorts för användare med höga krav på smidighet.

Det som drog ner betyget en aning, var att dockan saknar kontakt för hörlurar och det ställer till den om man har en iPhone 5, där kontakten för hörlurarna sitter i botten. Nu är inte detta något större bekymmer, då det går alldeles utmärkt att köra med högtalarfunktionen eller att man ansluter ett Bluetooth headset. Detta är inget problem som uppstår om man har en iPhone 4/4S.

Saidoka_dock_med_skal.jpg

Skulle man ha ett tunt skal, så är inte det heller ett problem. Det finns en insats som man enkelt tar bort och vips så passar telefonen i dockan. Har man ett lite tjockare skal på sin iPhone, blir det problem att få kontakten att passa.

Är det värt att köpa den?

Absolut! Är man ute efter en docka till sin iPhone är mer än just en snygg docka, då är detta rätt köp.

BlueLounge Saidoka Dock finns till iPhone 4/4S och iPhone 5/5S/5C

BlueLounge Saidoka Dock Lightning Svart/Vit (iPhone 5) – 399 Kr

BlueLounge Saidoka Dock 30-pin, endast i vitt  (iPhone 4/4S) – 269 Kr

BlueLounges produkter köper man hos LifestyleStore.se, där man även finner en massa andra snygga tillbehör. Alltid fraktfritt inom Sverige! 🙂

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...