Åter till vardagen

On 17 januari, 2014, in Nyheter, by Jonny

Då var det dags att försöka återgå till vardagen….

Det har varit ett omtumlande slut på 2013 och det fortsätter in i 2014. En tid som varit svår för alla i familjen och tyvärr blev min fars bortgång en riktig mardröm, då det finns personer som gör allt för att förstöra.

Den största delen av min fars tillhörigheter har förlorats och särskilt det som har ett stort affektionsvärde för mig och min syster. Allt har gjorts av ren elakhet. Det är när någon går bort som vissa människor visar sin rätta sida och det är enligt begravningsbyrån vanligare än vad man tror. Helt sjukt!!

Nu överlåter vi resterande arbete till Kronofogden och Polisen, för rättvisan skall segra.

Ett tips till er alla… Gör det enkelt för era efterlevande och skriv ett testamente. Trots att man ärver allt, så kan en människa avyttra alla saker innan man kommer åt dem eller vägra lämna ut dem. Glöm sen inte att leva länge  och väl, samt ta hand om familjen. 🙂

Nu kör vi!

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...