Hamnat på efterkälken med uppdateringarna.

On 13 mars, 2014, in Nyheter, by Jonny

Jag har tyvärr hamnat lite på efterkälken när det gäller att uppdatera sidan.

Just nu är det mycket med inskolning på dagis och andra aktiviteter och detta har gjort att tiden inte räckt till. Detta har toppats med att jag är hundvakt åt min syster. En stor schäfer på 1 år som ska aktiveras, så en viss person somnar alltid vid nattningen av barnen. 🙂

Nu ska jag försöka bättra mig och hålla sidan lite mer uppdaterad i fortsättningen. På måndag börjar min vardag igen med jobb och det ska bli spännande. Har varit föräldraledig sen 1 september och är aningen ringrostig, men det går fort att komma in i matchen igen. Fast jag mjukstartar med att jobba 50%. 🙂

Har ni tips på nyheter och annat smaskiga saker om Apples iOS-enheter, så tveka inte att höra av er.

Ha en trevlig dag!

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...