Här är en nyhet som jag totalt missat och förhoppningsvis är jag inte ensam!

Spotify Business och Spotify Enterprise gör det möjligt för t.ex. småbutiker, caféer, Restaurangkedjor, klädkedjor att erbjuda musik via Spotify till sina gäster/kunder. Detta är bra paketerat och till kostnad som absolut är överkomlig.

Har inte en aning om hur jag missat detta, men försvarar mig med att ingen kan veta allt. 🙂

För er som (precis som jag) har missat nyheten, kommer här en sammanfattning.

Pressmeddelande från Spotify.

Nu finns Spotify för företag!Spotify Business kommer med de rätta kommersiella licenserna och tillåter t.ex. butiker, frisörsalonger och caféer att använda sig av Spotify för att spela obegränsat med musik för sina kunder. Den nya tjänsten gör det också möjligt att schemalägga spellistor för att skapa rätt stämning vid rätt tillfälle.

Soundtrack Your Brand är det nystartade bolag som lanserar Spotify Business på den svenska marknaden i samarbete med Spotify.

”Musik är bra för din business. Om du kopplar ditt varumärke till rätt typ av musik så kommer dina kunder att stanna kvar längre, intäkterna öka och personalen trivas bättre”, säger Ola Sars, VD & grundare av Soundtrack Your Brand.

  • Spotify Business ger småföretagare nya möjligheter. I Spotify ́s välbekanta interface kan de nu streama musik obegränsat från Spotifys stora musikkatalog. Det gynnar såväl företag, deras kunder samt artister och kompositörer.
  • Nya funktioner som Music CalendarTM hjälper till att skapa ett skräddarsytt sound som kunderna gillar. Det är också möjligt att schemalägga spellistor för hela veckan, så att rätt stämning skapas vid rätt tillfälle.
  • Fler än en butik? Inga problem. Med ditt Spotify Business kan du köpa upp till 5 konton på ett och samma kreditkort och få en samlad faktura för din redovisning. Detta gör det enkelt att säkerställa att rätt musik spelas i rätt butik, vid rätt tid.


Funktioner som kommer med Spotify Business

  • Obegränsat musikutbud. Streama och ladda ner den rätta musiken lagligt för ditt företag.
  • Music CalendarTM. Schemalagda spellistor som tillåter dig att skapa rätt stämning vid tidpunkt.
  • Sociala medier. Med en varumärkesprofil på Spotify Business är det enkelt att dela ditt varumärkes musikprofil på Facebook, Twitter och på din webbplats.
  • Företagssupport. Se oss som din musikpartner. Har du några frågor eller förslag? Vi finns här för att hjälpa dig.
  • Off-line-läge. Din musik fortsätter att spelas även utan internetuppkoppling.

Är man en större företag och behov av ett flertal olika konton, kan man istället skapa ett konto för Spotify Enterprise.

Läs mer på följande länkar

Spotify Business

Spotify Enterprise

Här kan ni läsa hela deras pressmeddelande.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...