Back to the Mac

On 20 oktober, 2010, in Apple, Nyheter, by Jonny

Ikväll har Apple haft ett event som dom kallat ”Back to the Mac” och som mestadels handlat om mjukvara till Mac, men även ny hårdvara och nya funktioner som kommer från deras iOS enheter som iPhone och iPad.

Några av nyheterna från iOS är: FaceTime för Mac, App Store för Mac och man kommer kunna ha flera ”hemskärmar”, mappar och andra funktioner som man känner igen från iPhone och iPad. Dom flesta nyheterna kommer när Mac OS X Lion släpps under sommaren 2011.

Man släpper  iLife 11 redan idag. iLife 11 innehåller program för foto, musik och filmskapande på Mac.

En av dom stora nyheterna ikväll var att man direkt börjar sälja en ny och uppdaterad MacBook Air från 9495:- och uppåt. Allt beroende på storlek och minne. MacBook Air säljs i storlekarna 11″ och 13″, samt från 64-256 Gb hårddisk.

Vill man veta mer om kvällens event, så rekommenderar jag laddar ner deras Podcast från iTunes. Kommer släppas någon gång under natten.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...