De som använt Telenor och telefoner från Sony Ericsson, vet att man tidigare kunnat skicka vykort från mobilen. Äntligen finns det en app till iPhone/iPad som gör detta! Simply Postcard är en app som låter en ta en bild och skicka som vykort till önskad adress.

Första vykortet är gratis och sen kan man köpa krediter direkt i appen. För $1 (ca 7:- ) kommer ni alltså kunna skicka personliga vykort från semestern, där man kan lägga upp till 8st mottagare per utskick. Vet inte om det är $1 per vykort eller mottagare, men oavsett så är det ett bra pris.

Appen har även en funktion för att redigera bilderna innan man skickar dem för utskrift. Har testat att skicka ett vykort till mig själv, så jag återkommer med resultat när detta trillat ner i brevlådan.

Mer om appen kan ni läsa om i App Store

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...