OpenAppMkt är en plats där man samlat många av de webbappar som finns till iPhone och försökt efterlikna App Store.  Allt är uppbyggt precis som i App Store med kategorier, topplista, betalappar och gratisappar.

Man kan även se skärmdumpar och se vad andra tycker om apparna, precis somi App Store. Möjligheten att dela med sig via Facebook, Twitter och e-post är något som finns i OpenAppMkt, men som man ibland kan sakna i App Store. Tyvärr så är funktionen allt ifrån perfekt. Eftersom OpenAppMkt är en webbapp och saknar stöd för multitasking, så är man tillbaka på ruta ett efter att man delat med sig via FaceBook, Twitter eller e-post.

OpenAppMkt fungerar på alla iOS enheter och kräver inget JailBreak för att fungera, utan kan utan problem läggas till på hemskärmen. Finns en del appar som är värda att ladda ner, men man ska nog inte se OpenAppMkt som ett alternativ eller komplement till App Store. Det kanske mer ska ses som ett roligt tillskott på din iPhone.

Vill du testa, så surfa in på http://openappmkt.com/ i din iPhone och följ instruktionerna för att spara den som ett bokmärke på din hemskärm.

Uppdaterad 2014-04-24 08:06: Sidan openappmkt.com verkar ha upphört eller i alla fall adressen.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...