Stora nyheter från Apple imorgon! [uppdaterad]

On 15 november, 2010, in Apple, Nyheter, by Jonny

Vad händer egentligen imorgon?

På Apple.com möts man av uppmaningen om att återkomma imorgon kl 16:00 svensk tid. Vad som kommer är det ingen som vet, men man gissar vilt på nätet. En del tror på en ny musiktjänst (typ Spotify)i iTunes, ny molntjänst, att MobilMe blir gratis o.s.v. Imorgon kl 16:00 får vi veta!

Uppdaterat: Beatles kommertill iTunes! Det är vad Wall Street Journal idag skriver på sin hemsida och orsaken är att Apple äntligen lyckats skriva avtal med EMI. Vi får hoppas att detta stämmer och att fler stora artister som AC/DC följer samma spår.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...