17-årige Fei Lam från New York riskerar åtal för att ha sålt vita konverteringskit för iPhone 4.

Han tröttnade på att Apple inte släppt sin vita iPhone och genom att använda sina kontakter i Kina, beställde Fei Lam legitima vita iPhone delar direkt från fabriken och sålde dem sedan som konverteringssatser för  Apple-fans att uppgradera sina telefoner. Han anklagas nu för att sälja stulna delar och väntar nu på åtal.
Fei Lam såg sin chans att tjäna in tillräckligt med pengar för att betala för sina studier och har dom senaste 6 månaderna tjänat ca 900 000:- på sina affärer.

Nu har han inga planer på att sluta med sin försäljning och hävdar att hans delar absolut inte är stulna. Men under tiden som saken utreds, så har Fei Lam kontaktat en advokat och tänker förmodligen inte ge sig i första taget. Tråkigt nog så lär det mesta av hans pengar gå till någon dyr advokat, istället för att betala college. Killen har ju egentligen gjort det Apple skulle ha gjort för länge sedan och det är att ge den breda massan en vit iPhone 4. Man behöver inte vara någon raketforskare för att gissa vem som ligger bakom anmälan!

Nästan så att man skulle göra ett stödköp!

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...