Svenska Apple Store ligger nere. [Uppdaterad]

On 18 november, 2010, in Apple, Nyheter, by Jonny

Svenska Apple Store ligger nere på www.apple.se!

Den amerikanska sidan fungerar fortfarande och normalr brukar man få en gul postit-lapp när Apple väljer att uppdatera något. Kanske är något tillfälligt fel, men kan även vara att man valt att uppdatera något på den svenska siten?

Återkommer när mer information finns!

Uppdaterat 16:30: Verkar inte som det kommit något nytt, så nu eldade man upp sig i onödan! 🙂 Förmodligen något tillfälligt fel som gjorde att man inte kom åt Apple Store, då den inte hade den vanliga gula postit-lappen uppsatt.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...