Mulle Mecks första bok – Bilar

On 8 december, 2010, in Appar, iPad, Nyheter, by Jonny

Mulle Mecks första bok Bilar är egentligen en barnbok där man läser som vanligt, men man kan också trycka på vissa punkter för att höra olika ljud. Man får t.ex. höra hur en ambulans låter eller en kraftig inbromsning. Man kan även zooma i bilderna om så önskas.

Denna laddade jag idag ner till min son som är 3 år, för att se om den föll honom i smaken. Han älskade den, men om det berodde på boken i sig eller att vi läste nattsagan på en iPad fick jag inte fram. Vi somnade båda två efter att ha läst den 4 gånger och tryckt för alla ljuden. 🙂

Kommentar i App Store: Bra initiativ, men standarden ligger på högre nivå idag. För 28kr väntas mer än bara bild och text (och lite tut). Nu är det ca 3 bilder till mot förhandstitten. Det skulle vara bra med en berättarröst som läste själv, så funkar den bättre för de mindre som inte kan läsa (om den ska ge lite mervärde mot vanliga boken också…) Men som sagt ,bra initiativ till Svensk barnbok!

Håller väl med honom lite grann, men samtidigt kostar böckerna ca 79:- i bokhandeln och här får man en app med ljud för 28:-.

Mer information finns i App Store.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...