Agile Messenger HD – Chattprogram för iPad

On 20 januari, 2011, in Appar, iPad, by Jonny

Söker du ett program för chatt till din iPad, så kan jag varmt rekommendera Agile Messenger HD.

I appen kan du ansluta följande chattar: Facebook IM, Yahoo, MSN/Live Messenger, GoogleTalk, ICQ, Jabber och AIM på ett snyggt, funktionellt och enkelt sätt.

Man öppnar upp appen och nästan direkt dyker det upp en ruta, där man få välja vilken av leverantörerna man vill ansluta till och slutligen ange sina kontouppgifter. Efter det så får man godkänna att appen får ansluta till kontot och sen är man igång. Vill man ansluta fler konton, så gör man bara om proceduren.

Det finns en Lite och en Pro -version av appen, där jag valde Lite. Skillnaden är att i Lite kan man endast ansluta till chatten på Facebook, men man får även full tillgång till Facebooks alla funktioner.

Lite är gratis att ladda ner, men Pro får man betala 22:- för. Nöjer man sig med Facebook och inte använder någon annan chatt, så räcker Lite. Den fulla versionen finns till ett introduktionspris under en begränsad tid och kommer förmodligen hamna på samma pris som appen för iPhone, som kostar 75:-.

Mer information finner ni som vanligt i App Store!

Agile Messenger HD Lite

Agile Messenger HD Pro

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...