WiMP är Norges motsvarighet till Spotify och har nu kommit till Sverige.

Här satsar man på att bli bäst på svensk musik och på ett enkelt sätt låta dig lyssna på miljontals låtar för endast 99:-/mån.

Just nu ger dom användare tillgång till en stängd betaversion och man kan anmäla sig på deras sida wimpmusic.se. Genom att sms:a BETA till 72100 så får man ett sms tillbaka med instruktioner. OBS! Man delar endast ut ett begränsat antal betatestkonton per dag.


Telenor gick igår ut med ett pressmeddelande om att man skrivit avtal med Aspiro om att vara deras distributionspartner i Sverige, Norge och Danmark.

Så här skriver Telenor i sitt pressmeddelande:

WiMP skiljer sig från andra musikstreamingtjänster genom sin starka redaktionella profil, där en svensk lokalredaktion väljer ut och rekommenderar låtar, album och artister samt sätter ihop roliga och relevanta spellistor. WiMP samarbetar också med artister för att erbjuda specialversioner och exklusiva låtar för sina användare. Med smarta funktioner hjälper WiMP till att hitta rätt, och inspirerar till att upptäcka såväl gamla som nya favoriter. Med WiMP blir musik roligt igen!

Klicka här för att läsa hela pressmeddelandet!

Klienten för WiMP finns till PC, Mac och Linux.

Appen finns tillgänglig iPhone, iPod, iPad, men även till Android.

Tagged with:  

One Response to WiMP – Ger musikälskare tillgång till miljontals låtar

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Aapl.se, iPhn.se. iPhn.se said: [iPhonesajten.se] WiMP – Ger musikälskare tillgång till miljontals låtar http://dlvr.it/Gg9Jm […]

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...