Facebook Messenger ger dig ytterligare ett sätt att kontakta dina vänner på Facebook och Crisp App heter företaget som erbjuder dig detta.

Denna app låter dig chatta med dina vänner direkt från din iPhone, men du kan även välja att ringa ett samtal till dem och allt detta i samma app.

Om dom använder en iPhone med Facebook Messenger installerat, så kommer ni kunna koppla upp samtal mellan dessa via 3G eller WiFi. Detta fungerar precis som Skype och Viber gör idag, men denna app är direkt kopplad till Facebook och därför använder du samma konto som där. Du får på så sätt alla dina vänner direkt i luren och alla kontaktuppgifter finns redan där.

Om man skulle vilja ringa någon på Facebook och dom inte använder denna app, så har dom tänkt på detta oxå! 🙂 När du chattar med någon som sitter vid sin dator men du vill prata med dem istället, så gör du precis som när du ringer till någon annan med samma app. Dom kommer då få en länk i chatten som leder till en flashsida, där dom kan logga in och sen är samtalet uppkopplat.

Man pratar även om att tillföra videosamtal till appen, men det finns uppgifter om när detta skulle komma.

Se deras film på YouTube och se om detta är något för er.

Appen finns för 22:- i App Store.

Tagged with:  

One Response to Facebook Messenger – Ytterligare ett sätt att kontakta sina vänner på Facebook

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...