Rykte: Kommer vit iPhone 4 i april?

On 9 mars, 2011, in Apple, iPhone, Nyheter, by Jonny

Kan det vara så att det äntligen är dags för den vita iPhone 4 att släppas?

Tydligen ska vit iPhone 4 börja massproduceras denna månaden för att skeppas ut i april. Detta hävdar i alla fall Concord Securities analytiker Ming-Chi Kuo!

Apple har lovat att sälja vita modeller sedan iPhone 4: s lansering i juni 2010, man har fått skjuta på en lansering flera gånger. Rykten om när Apple kommer släppa den vita modellen har varit många, men dom senaste månaderna har man hela tiden pratat om att den kommer till våren 2011. Det senaste ryktet är alltså april och inom en månad vet vi om detta är sant!

En vit iPhone 4 är nog fortfarande en väldigt efterfrågad produkt, men frågan är om dom kommer sälja så många? Kommer den i april, så är det inte många månader kvar innan iPhone 5 kommer och då väljer nog många att invänta den istället för att köpa en ”gammal” modell.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...