Ölandsguiden – Din guide på ön

On 18 april, 2012, in Appar, iPhone, Nyheter, by Jonny

Bor du på Öland eller ska besöka ön? Då ska du ladda ner Ölandsguidens app för iPhone!

Även jag som bor på Öland behöver ha koll på alla aktiviteter som finns och då är denna appen perfekt. För er som har för avsikt att besöka denna underbara ö, är det bara att hämta hem appen omgående. 🙂

Beskrivning från App Store:

OLAND.COM är din guide för Öland i din IPhone. Här hittar du allt boende som kan erbjudas, tex. camping, hotell, bed & breakfast, pensionat osv. Restauranger, cafeer och annat när det gäller det Goda Öland och Mat och Dryck. Konst, hantverk och annan shopping som erbjuds på ön. I vår evenemangskalender hittar konsterter och andra evenemang som händer på Öland.

Appen är kostnadsfri att hämta och använda! Mer information finns på oland.com.

 

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...