Fick en Cygnett CarGo från iPhoneButiken att testa och kan det bli bättre än att testa produkten under vår lilla roadtrip till huvudstaden.

Själva hållaren kan upplevas som lite klen i konstruktionen och jag fick en känsla av att den inte kommer sitta kvar så länge eller att den vibrerar och gör filmtittandet till en mardröm. Ack ack…vad fel jag hade! 🙂

Får att sätta lite krydda på testet så slänger vi in en van, men kräsen fyraårig Applenörd i baksätet och monterar fästet medan han sitter i sin stol.

Själva monteringen är enkel och går väldigt snabbt. Man släpper två spännen och skjuter ett par krokar över nackstödets fäste (vilket gör att detta fästet inte passar alla bilmodeller), för att sen åter spänna dem. Nu sitter själva fästet fast på nackstödet och man kan lossa ett annat fäste för att skjuta i sin iPad…fixera den och låsa fast den. Fästet är helt roterbart och man kan ställa in önskat steglöst läge.

När man är nöjd eller snarare den som ska titta på iPaden…är det bara att plugga i ett par hörlurar och börja rulla mot destinationen.

Om man frågar min fyraåring så får detta fäste högsta betyg. Det enda som han klagade på några gånger, var att uppkopplingen var lite långsam ibland och medförde att hans YouTube klipp buffrade. Får nog införa gamla lekar i bilen…så han får räkna bilar istället!

Är det något minus med detta fäste, så är det att det ibland gnisslade i plasten. Inget som störde så mycket och inget man märkte om man själv lyssnade på musik.

Kan rekommendera att ta bort fästet om ingen använder det, då det ur krocksynpunkt medför en stor skaderisk om det sitter för nära passageraren.

Fakta:

  • Passar samtliga iPadmodeller.
  • Monteras på framsätets nackstöd (det följer med 2 uppsättningar ploppar för att passa de flesta bilar).
  • Fullt roterbar hållare och betraktningsvinkeln går ställa i önskat, steglöst läge.
  • Stabil konstruktion.
  • Pris 379:-

Cygnett CarGo och många andra hållare hittar ni hos iPhonebutiken.se.

Tagged with:  

One Response to Cygnett GarGo – iPad hållare till bilen

  1. Michael Englund skriver:

    Funderar på om det verkligen höjerskaderisken och i så fall om den inte är höjd med en ipad monterad.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...