Amazing Alex – Släppt idag!

On 12 juli, 2012, in Appar, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Amazing Alex skulle enligt ”mig” komma på fredagen, men hade jag varit lite vaken så hade jag sett att det var den 12 juli! 🙂

Nu är spelet släppt i App Store och det finns den vanliga versionen för iPhone och iPod Touch,  men även i HD version för iPad.

Smålänning (läs snålänning) som man är så hade man hoppats på en version för samtliga iOS-enheter, men där fick man tji! Till iPhone och iPod Touch kostar spelet överkomliga 7 Kr, men till iPad för man ta fram det tjocka lädret och betala 22:-.

Själva spelet bygger t.ex. på att man ska få en ballong att ta några stjärnor (poäng) och sen smälla på en sax. För att detta ska kunna ske så får du placera ut diverse hjälpmedel så ballongen väljer rätt bana. Ju längre man kommer i spelet, desto svårare blir banorna. Totalt ska det finnas 100 banor, men man kan även skapa egna banor och dela med andra.

Funktioner i spelet (bild lånad från http://teaser.amazingalex.com):

Spelet är väldigt underhållande och grabben (snart 5 år) fastnade direkt för spelet, vilket inte är förvånande då han gillar problemlösning.

De som laddat ner spelet och kommenterat på App Store, upplever att det är buggigt och att det poppar upp meddelande om att logga in på Game Center. Detta är inget som jag upplever, men visst finns det en bugg beträffande Game Center, då jag inte kan logga in, utan uppmanas om att försöka senare. Detta är inget som förstör spelupplevelsen för mig, så jag måste säga att det är ett riktigt roligt spel. Buggen angående Game Center kommer med stor sannolikhet vara rättad till nästa uppdatering…som bör komma vilken dag som helst. En rättning är redan släppt ikväll, via App Store!

Amazing Alex för iPhone är absolut värd sina 7 Kr och säkert sina 22 Kr till iPad…och spelet gör sig nog bäst på en iPad, men den får allt vänta. Nu ska här spelas Amazing Alex på iPhone först! 🙂

iPhone/iPod Touch

iPad

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...