iOS 6 anpassat för större skärm

On 7 augusti, 2012, in iPhone, Nyheter, by Jonny
Nu börjar vi närma oss ett Apples presentation av nästa iPhone och rykten och upptäckter duggar tätt!

Senaste i raden är från 9To5Mac som avslöjar att iOS 6 anpassats för större skärm på iPhone och det ger rykten om större skärm en rejäl skjuts.

Enligt 9To5Mac så sjätte generationens iPhone att ha en ny och revolutionerande skärm med en upplösning på 640 x 1136 mot dagens iPhone som har en upplösning på 640 x 960. Genom att endast öka storleken på höjden så blir det att man får en rad till med appar och fortfarande kunna manövrera telefonen med en hand.

Nedan ser ni en bild som visar just detta från 9To5Mac

Detta gör att iOS 6 förmodligen kommer att vara installerat på nästkommande iPhone, då den anpassar sig perfekt för en större skärm!

Om alla rykten stämmer (hoppas hoppas hoppas)… så förväntas Apple hålla låda den 12 september och avslöja höstens läckerheter! 🙂

[Via 9To5Mac]

Tagged with:  

3 Responses to iOS 6 anpassat för större skärm

 1. Michael Englund skriver:

  Vi tycker olika. Jag kan navigera med en hand med ett par cm bredare och 3 cm högre telefon.då minskar även behoven av texthjälpmedel.

 2. Michael Englund skriver:

  Jag tycker absolut inte att en rad till för appar gör nåt för användarvänligheten. För att slippa bläddra som en tok bland alla appar så behöver man sortera dem i mappar och då räcker dagens antal rader. Däremot retar jag mig på att skärmen ständigt känns för liten och då räcker inte ökning av skärmens höjd. 50-åringar måste ständigt ta fram sina glasögon. Hjälpmedel som större text kan bara appliceras på vissa ställen i telefonen. Exempel. Stor text i själva mailen men inte i mailkorgen! Ska man inte kunna undvika spam direkt om man inte har superbra syn?

  • Jonny skriver:

   Håller med om att den inte behöver en större skärm. Är väldigt nöjd med storleken på dagens iPhone och gillar att jag slipper använda båda mina händer för att navigera. Håller även med om att man skulle lägga lite mer krut på ”Hjälpmedel”. Finns massor att göra där och som skulle uppskattas av många.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...