iA Writer för iOS

On 15 augusti, 2012, in Appar, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny
Nu kan man köpa denna ordbehandlare för endast 7 Kr och det är väl spenderade pengar!

Nu har man prissänkt denna app i App Store och det är den mest prisvärda ordbehandlaren till din iOS-enhet. Du har kanske tittat på Apples egna ordbehandlare som kostar 75 Kr, men tvekat p.g.a. priset eller så kanske du bara är i behov av en enkel app utan ”lull lull”!

Med iA Writer får du just en enkel ordbehandlare som trots priset levererar det man behöver som möjligheten att skriva dokument, skriva ut på skrivare, synkronisera med datorn via iCloud eller med Dropbox. Skulle man gilla iA Writer så finns det även en version för Mac, men tyvärr inte för Windows.

iA Writer är ren ordbehandlare för iOS som är att räkna med och ni bör ta en ordentligt koll på den. Skulle ni inte gilla den så är det bara 7 Kr som ni förlorar, men jag är säker på att ni kommer att älska den! 🙂

Läs mer om appen i App Store eller på deras hemsida.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...