Eniro – En grymt snygg och funktionell app

On 23 september, 2012, in Appar, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Eniro har uppdaterat sin app och gjort den till en universal app!

Eniro har nått version 5.0 och släppt en universal app till iOS-enheter och den är både grymt snygg och funktionell. iPhone har äntligen fått samma app som Eniro kört till iPad under en tid, vilket Eniro garanterat kommer att vinna pris för! 🙂

Eniro skriver själva att version 5.0 har kartor i fokus och det är något man märker direkt vid en sökning. När man öppnar appen så vill den använda din position och och ett sökfält dyker upp direkt. Skriv det du söker efter och du märker genast hur snabbt resultatet kommer fram.

Eniro appen är en fröjd att använda och det märks att man verkligen lagt ner arbete på att underlätta sökandet för användaren.

Beskrivning från App Store

Livet blir enklare med Eniro i din iPhone och iPad. Oavsett situation får du ett snabbt svar. Kartorna är nya och förbättrade. De visar var dina vänner har checkat in på Facebook. Och ditt sök på restauranger, företag och hantverkare mm utgår automatiskt från den plats där du befinner dig. Sökresultatet sorterar du enkelt på omdömen, avstånd eller alfabetiskt. I funktionen vägbeskrivning beräknar du avstånd, kör efter anvisning eller efter sträckan uppritad på karta. Du kan se sökresultatet på flygkartor, hybrid, sjökort eller gatuvy i större städer.

Nytt i version 5.0

• Helt nytt gränssnitt och design med kartor i fokus
• Förmåga att snabbt expandera sökningen t ex kommun/hela landet
• Facebook integrering
• Dela via Twitter, Facebook och e-post
• Ringa med Skype
• Möjlighet att sortera efter avstånd, alfabetiskt eller omdömen

Kända fel och brister som kommer åtgärdas till nästa version. Ibland kan tolkningen av ett efternamn hamna i konflikt med ortnamn där både ort och efternamn är samma ord.

 

Hämta uppdateringen eller appen kostnadsfritt i App Store redan nu!

Tagged with:  

One Response to Eniro – En grymt snygg och funktionell app

  1. Michael Englund skriver:

    Fy så onödigt med alla ”bonus-info” om vad andra gjort. Det känns som en hel del människor som inte läser noga igenom alla appar och program tappar kontrollen över vad de vill att andra ska veta om dem. Anledningen är att vissa program har funktioner förbockade vid installation. Borde bli en lag på att man ska vara tvungen att låta användare aktivt medge matt dela info till andra och det ska inte vara förbockat.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...