Gameloft har sänkt priset på Batman spelet ”The Dark Knight Rises i App Store!

Priset är normalt 49 Kr, men är tillfälligt sänkt till 7 Kr i App Store, så nu har ni chansen att ladda ner ett grymt laddad actionspel till din iOS-enhet. Spelet fungerar på iPhone, iPad och iPod Touch.

Spelet är dessutom redan anpassat för iPhone 5 och retina! 🙂

Information från App Store

Den storslagna upplösningen på Christopher Nolans Batmantrilogi har kommit till Iphone och Ipad i ett exklusivt spel baserat på filmen.
EXKLUSIVT SPEL BASERAT PÅ FILMEN THE DARK KNIGHT RISES
Efter åtta års frånvaro har Bruce Wayne återigen tagit på sig Batmans mörka mantel. Han får ett varmt mottagande av den mystiska Selina Kyle och Bane, en dödlig motståndare som har gjort det till sin uppgift att smula sönder Batmans rykte.
Möt Batmans alla bundsförvanter och bygg upp din styrka för att skydda Gotham City mot Bane.
Låt dig uppslukas av spelets berättelse, inspirerad av filmen, tack vare välkända rollfigurer som Catwoman, Lucius Fox och polischefen Gordon.
EN STORSLAGEN SPELUPPLEVELSE
I dussintals olika uppdrag och genom spelets händelser får du känna på livet som superhjälte. Hantera gisslansituationer, bombgrupper, fängelserymningar och biljakter – och bevisa att du är Gothams sanne försvarare.
Ett spännande stridssystem där du hamnar mitt i händelsernas centrum tack vare en lång rad olika rörelser och filmeffekter.
Hitta gömda föremål runt om i staden för att låsa upp uppgraderingar och nya kamptekniker åt Batman.
SPELA SOM DEN MÖRKE HÄMNAREN
Få tillgång till Batmans hela arsenal och lär dig att utnyttja den till fullo. Använd din Grapnel för att ta dig fram i staden eller fånga fiender, kasta din Batarang för att aktivera knappar på långt avstånd, knocka fiender – möjligheterna är oändliga.
Och när inte prylarna räcker till förlitar sig den mörke hämnaren på sina fordon för att få jobbet gjort. Gör särskilda hjälteuppdrag i din Bat-Pod, eller sätt dig bakom spakarna i The Bat för att snabbt ta dig genom staden.
UPPLEV GOTHAM PÅ ETT NYTT SÄTT
Utforska den enorma staden Gotham och dess många olika distrikt, utspridda över en omfattande karta och låt dig uppslukas av den fantastiska grafiken i Batmans mörka universum.

Vill du veta om fler appar som fått en prissänkning eller blivit gratis? Då ska du gå in och gilla iPhonesajten.se på Facebook!

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...