Har du tråkigt hemma eller är du tillfälligt i en annan stad? Med Owzzup hittar du snabbt något att göra!

Owzzup är en perfekt app i din iPhone och låter dig söka evenemang på hemorten, när alla andra planer grusats. Du kanske har planer på att besöka en annan ort över helgen och vill se vad som finns att göra under de datum som du är på besök, så Owzzup hjälper dig oavsett vart du ska inom Sveriges gränser.

Man kan även lägga till egna evenemang, om det skulle vara så att du anordnar en loppis eller kanske en lokal spelning med ditt band. Allt om krävs är att man skapar ett konto eller kopplar det till sitt Facebook konto.

Owzzup är ny på App Store och utvecklarna tar tacksamt emot feedback från alla användare. Skulle ni ha några synpunkter, tankar eller idéer, så kan ni återkoppla via deras hemsida. Ni kan även läsa mer om appen där! www.owzzup.com/sv/om-owzzup

Med Owzzup kan du:
* Hitta evenemang nära dig
* Söka efter evenemang enligt stad, kategori och tid.
* Använda sökord för att hitta evenemang som passar just dig.
* Lägga upp dina egna evenemang på Owzzup.com

Owzzup är enkel och smidig att använda, vilket gör att den snabbt får en given plats bland mina andra appar på iPhonen. Just att man kan lägga till egna evenemang gör att fler borde använda den. Perfekt för föreningar och lokala band att visa när det händer något i staden.

Testa gärna appen och sprid ordet…för ju fler användare, desto bättre app. Glöm inte att kommentarsfältet står till ert förfogande, så ni får gärna skriva vad ni tycker.

Appen är gratis och ni hittar den som alltid via länken nedan! 🙂

Owzzup - Owzzup

Tagged with:  

One Response to Owzzup – Appen för dig som söker något att göra

  1. Karl Odouya skriver:

    Tumme upp! Verkligen!

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...