Happi & The Word Thief

On 4 november, 2012, in Appar, iPad, Nyheter, by Jonny

Som alltid levererar Happi Papi och denna gången är det ett ordspel!

Happi & The Word Thief handlar om en ordtjuv som härjar och snor ord och bokstäver, så ditt jobb är att vara detektiv och hitta alla orden innan tjuven tar dem.

Spelet har spänningen som gör att barnen hoppar upp och ner, bara för att hinna före tjuven och det är roligt att se. Att man sen lär sig något samtidigt…det är bonusen som gör att spelet är värt varje spenderad krona.

Beskrivning från App Store

Barn, så här funkar det:
På din väg genom staden får du i uppdrag att hitta gömda ord. Om du lyckas hitta alla orden innan Ordtjuven tar de du redan hittat får du gå vidare till den kluriga detektivutmaningen. Om Ordtjuven hinner före måste du återta de stulna orden genom att stava till dem.

Oavsett vilken väg spelet tar dig kommer det att bli en massa rolig stavningsträning. I både detektivutmaningen och stavningsträningen tjänar du poäng som hjälper dig att bli en bättre detektiv. Efter en avslutat spelomgång kommer du åter tillbaka till staden redo för att hitta fler gömda ord.

Föräldrar, detta kan vara bra att veta:
Spelet har inbyggd “förgreningslogik” för extra spänning vilket betyder att om ditt barn klarar den första ordletardelen får han/hon gå vidare till den svårare men roligare detektivutmaningen. Men om barnet inte hittar alla orden innan Ordtjuven stjäl dem måste barnet återerövra orden genom att stava till dem med de inbyggda bokstavsbrickorna.

Spelet består av 24 omgångar som slumpas fram, vilket gör att man får en unik spelupplevelse.

Sammanfattning

Appen passar bäst för barn mellan 5 till 9 år. Nu kan man självklart vara yngre, men då krävs det att vi föräldrar hjälper till! Min son har precis fyllt fem år och älskar spelet, men behöver lite hjälp på vägen. Vi spelar tillsammans och har grymt roligt på vägen, samtidigt som han lär sig läsa och stava orden. 🙂

Stöd finns för följande språk: Svenska, Engelska, Danska, Norska, Franska, Tyska, Spanska och Italienska.

Happi & The Word Thief kostar för tillfället endast 7 Kr och är anpassad för iPad.

Happi & The Word Thief - Serendipity

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...