DataMan_Next_app.jpg

Funktionen för att mäta sin dataförbrukning finns redan i din iPhone, men DataMan Next sköter allt åt dig.

Nu när operatörerna börjar lägga in begränsningar för hur mycket data du får använda varje månad, så gäller det att hålla koll på sin förbrukning och det är där som DataMan Next kommer in i bilden.

Första gången du öppnar appen så ställer man in vilket brytdatum man har på fakturan, datamängd som abonnemanget tillåter och skulle man installera appen mitt i en period, så kan man ange den datamängd som man hittills använd.

Den hittills förbrukade datamängden kan man få reda på via operatörens ”Mina Sidor, Kundservice eller får man uppskatta förbrukningen. Vid brytdatumet kommer förbrukningen nollställas och sen stämmer förbrukningen.

DataMan_Next_iPhone.jpg

Appen ger även varningar när du förbrukat en viss datamängd och den ger upp till fyra varningar. Appen är förinställd på att varna när du uppnått 50, 70, 90 och 100%, men det går att välja andra procenttal.

På startskärmen får du information om hur många procent som man förbrukat, men man kan även se förbrukningen i exakt datamängd och den är uppdelad på mobildata och WiFi, så man enkelt ha koll på vilket uppkopplingssätt som man använder mest. Det framgår även hur många dagar man har kvar innan den nollställs igen.

DataMan Next kostart normalt 15 Kr, men kan nu hämtas för endast 7Kr och det är den absolut värd. Vill man har en mer avancerad app, så finns även DataMan Enterprise för 149 Kr.

DataMan är anpassad för iPhone och finns redan på min telefon för att hålla koll på min dataförbrukning.

Badge_AppStore.png

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...