Recension: Built iPad Envelope

On 4 juni, 2013, in iPad, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Fick testa ett litet annorlunda fodral (mot vad jag är van vid) till iPad och det överraskade!

Jag har testat en hel del fodral till min iPad och det har alltid slutat med att jag slutat använda det av olika anledningar. Smartcover i alla ära, men jag vill ha min iPad naturell och utan en massa tillbehör som sitter fast.

Fodralet som jag har testat heter Built iPad Envelope och är ett formsytt fodral i neopren. Detta fodral skyddat min iPad på ett mycket tillfredsställande sätt i mitt flängande och samtidigt låter mig använda min iPad som jag önskar använda den. Nu har vi alla olika behov och därför finns det också 1000-tals olika skal och fodral. 🙂

Built iPad Envelope är tillverkat i neopren och det är ett material som används till våtdräkter, men nu även till fodral för iPad. Fodralet har en ficka innanför locket, där man enkelt får rum med laddare, kabel och en adapter för att ansluta sin iPad till en projektor eller TV. Alltså får du enkelt med dig allt du behöver för att hålla en presentation eller visa bildspel för familjen. För att skydda din iPad från repor under transporten, så är insidan av fodralet klätt i plysch.

Fodralet har inte lätt för att bli smutsigt, men när olyckan är framme, så kan man handtvätta det och låta det hängtorka. Hur många fodral kan man göra det med!? 🙂

Built iPad Envelope är inte det snyggaste fodralet på marknaden, men gör sitt jobb med gott betyg.

Built iPad Envelope hittar ni hos Gearit.se och passar till iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, men även andra surfplattor som håller rätt mått.

Mått: B 30cm x H 24cm x D 2,5 cm

Färg: Svart och City Grid

Pris: 399 Kr

Butik: Gear iT

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...