Evouni_S25_1.jpg

Det har blivit några skal genom åren och oftast har det blivit tunna skal som fått pryda min iPhone.

Det har varit ett av mina krav…att skalet ska vara tunt, då jag vill undvika att behöva ta av det när man sätter telefonen i bilhållaren eller synkdockan på skrivbordet.

Evouni S25 är det skal som överlevt längst och fortfarande är jag lika nöjd med skalet. Det skyddar min iPhone mot repor och samtidigt slipper jag göra avkall på något. Visst finns det fina skal, men jag tycker en iPhone är snyggast utan skal, men då får man räkna med repor och andra skavanker.

Evouni_S25_2.jpg

Eftersom skalet är transparent så spela det ingen roll vilken färg man valt på sin iPhone, men snyggast är det nog på min sambos rymdgråa iPhone. Själv har jag en silver och där syns det att damm trängt in. Nu är det inga problem att snabbt avlägsna skalet och rengöra det, men det syns och det är lite synd. Dock är detta ett problem som man få dras med oavsett skal. Vill man slippa dammet så får man istället lägga sina pengarna på ett vattentätt skal.

Evouni S25 finns att köpa hos LifestyleStore.se och priset är 169:-, vilket är ett helt överkomligt pris. Det är ett grymt skal du får för pengarna och de har ingen fraktkostnad inom Sverige. 🙂

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...