Riktiga_vykortNär skickade du ett vykort sist? Själv kan jag bara säga att det var nog några år sedan, för jag lägger istället upp bilderna på Facebook, Instagram eller skickar ett MMS. 

Posten har länge haft sin app Riktiga Vykort på App Store och med den kan du själv ta bilderna och skicka personliga semesterbilder med vykort. Denna sommaren ska jag bli bättre på att skicka ett vykort istället.

Posten har nu släppt en uppdaterad version av sin app och gjort den lite mer ”somrig”. En funktion som jag gillar lite mer är att man kan skicka kort i panorama-format.

Nyheter i version 2.8.1

  • Sommartema och sommarramar
  • Stöd för att skicka vykort i panorama-format. Har din mobil stöd för att ta kort i panorma-format så kan du skicka dessa som vykort i en storlek av 29×10 cm till samma pris som ett A5-vykort.
  • Mindre buggrättningar

Hur gör man?

Innan ni kan skicka så måste självklart appen installeras och den hämtar ni kostnadsfritt i App Store. Det är samma porto till alla länder, A5, kvadratiska och panorama kostar 19:- SEK och A4 kostar 29:- SEK.

Det går alldeles utmärkt att skicka vykort från utlandet, men tänk då på att kostnaden för datamängden tillkommer. Det kan vara bra att koppla upp sig via ett trådlöst nätverk för att skicka utomlands.

Riktiga Vykort kräver iOS 5.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Appen är optimerad för iPhone 5.

Mer information finns i App Store.

Badge_AppStore.png

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...