Recension: Quirky Upwrite

On 4 juli, 2014, in iPad, iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

upwrite.jpg

Beställde hem några Quirky Upwrite för att se hur smidiga de är som ställ och blev både negativt och positivt överraskad. 

Quirky Upwrite är både ett praktiskt och snyggt ställ för smartphones och en touchscreen-penna, men som touchscreen-penna är den totalt värdelös. Den fungerar endast om man trycker den hårt mot skärmen och att skriva med den kan man glömma.

Funktionen är enkel och man fäster tillbehöret genom att applicerar det på valfri plats och skruvar fast det. Snabbt och enkelt! När man inte använder Upwrite, kan man fästa det i nyckelknippan.

Med tillbehöret på plats så står telefonen stabilt och man får även en bra betraktningsvinkel. Perfekt tillbehör för användare som reser mycket och vill se på film, eller varför inte på kontoret. Kravet är dock att det finns en plan yta att ställa telefonen på.

Att Quirkly Upwrite inte fungerar som penna är inget som jag bryr mig om. Personligen använder jag helst fingret och det har man alltid med sig. Priset är normalt 199:-, men nu kan man köpa Quirkly Upwrite för 99:- och oavsett pennfunktionen så är priset helt ok.

Är detta ett ställ för dig så kan du passa på att köpa det medan Lifestylestore.se har sänkt priset till 99:-. De skickar alla sina paket fraktfritt inom Sverige.

Quirkly Upwrite – Lifestylestore.se

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...