JM AluPen iPad

Jag har aldrig fastnat för pennor till touchskärmar, men mycket av det beror på att man ofta även behöver en vanlig penna med sig.

Med AluPen så är detta problem ur världen, då det är en penna för både papper och touchskärmar, i ett och samma fodral.

Det hände att min iPad fick följa med på möten för att fungera som anteckningsblock, men har nu fått falla tillbaka till förmån för gamla hederliga penna och papper. Jag kände ofta att jag inte riktigt hann med att anteckna fort nog med tangentbordet, men nu kan jag anteckna med AluPen och hinna med i svängarna. Visst kan jag fortsätta med papper och penna, men nu ska ändå alla anteckningar in i Evernote och då kör jag anteckningarna i Penultimate och sparar dem i Evernote. Skulle jag behöva en ”vanlig” penna under mötet så finns den smidigt tillhands….bara att vrida på pennan och skriva på ett papper.

En penna för touchskärmar går självklart använda till mycket annat än att skriva med. Den fungerar ju även att klicka sig fram med och med iPad liggandes på bordet så får man bra kontroll på sitt klickande.

JM AluPen

Positivt:

  • Ergonomisk design som fungerar med alla typer av touchskärmar.
  • Innehåller även en kulspetspenna av hög kvalitet. Finns utbytes att köpa i ex. bokhandeln.
  • Rejäl vridmekanism.
  • Priset (just nu)

Negativt:

  • Man kan inte skriva lika smått som med en penna (i alla fall inte jag).
  • Delen man använder på touchskärmen slits och kan lossna. Har inte hänt mig än, men jag ser inte att man kan köpa den delen som reservdel.
  • Priset

Pris:

Just Mobile AluPen Twist Smal kostar normalt 349:-, men finns att köpa hos Lifestylestore.se för 179:-. Finns i färgerna Aluminium/Vit och svart.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...