Recension: Bluelounge Kickflip för Macbook

On 16 september, 2014, in Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Nu är det lite ”off topic” med recension av tillbehör för Macbook, men det är svårt att låta bli när man hittat något bra.

Bluelounge Kickflip är ett självhäftande stöd som gör att du får en mer ergonomisk arbetsställning.

Jag sitter tidvis med datorn kopplad till en skärm, fast det händer nästan lika ofta att jag sitter med bara min MacBook och arbetar. Det är då som jag numera fäller ut stödet och för en mer ergonomisk arbetsställning, samtidigt som datorn får bättre kylning. Vill jag byta arbetsställning, kan jag alltid fälla i stället och minska lutningen.

Bluelounge Kickflip är så slimmat att man inte märker av det när det är infällt. Min dator dockar jag normalt bakom min skärm och det kan jag fortfarande göra, vilket är något som jag värderar högt.

  • Infällt är det superslimmat och utfällt ger det din dator en ergonomisk och bekväm vinkel
  • Sitter alltid på plats tack vare det speciella limmet som inte lämnar spår eller rester
  • Designat för att passa alla 13 och 15-tums Apple MacBook

Bluelounge Kickflip sitter bra på din dator, men är enkelt att plocka bort igen och utan att lämna några spår. Skulle det lossna av någon anledning, kan man rengöra det med tvål och vatten och sätta tillbaka det på datorn.

Bluelounge Kickflip är verkligen något jag kan rekommendera alla som sitter och jobbar på sin MacBook en längre tid.

Priset är 199:- och finns hos Lifestylestore.se, där du alltid handlar utan fraktkostnad inom Sverige,

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...