Din iPhone 6 kan böjas i fickan!

On 24 september, 2014, in Apple, iPhone, Nyheter, by Jonny

Bara några dagar efter att iPhone 6 har släppts, börjar rapporterna strömma in om användare som fått sina telefoner böjda i fickan.

Detta är inga roliga nyheter att läsa och Apple har hittills valt att inte kommentera saken, vilket kan uppfattas som arrogant. Personligen tror jag att Apple kommer att kommentera detta när det har mer information och utrett saken ordentligt.

De användare som fått sina iPhone 6 böjda är de som haft den i framfickan och satt sig i bilen, vilket är ganska vanligt. Själv har jag ofta min iPhone i backfickan eller i benfickan om jag bär byxor med sådana.

Frågan är hur stort detta kommer att bli? Är det något som drabbar alla iPhone 6/iPhone 6 Plus eller är det en viss serie i produktionen. Vi får helt enkelt avvakta och se vad Apple har att säga och hur man väljer att lösa detta problem.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...