NightStand1

Jag behövde ett snyggt ställ till min Apple Watch på sängbordet och fastnade för NightStand från Elevation Lab.

NightStand är ett av alla ställ för Apple Watch som gör att klockan laddas i nattläge och gör att du enklare kan använda den som väckarklocka. Trots detta så använder jag fortfarande min telefon som väckarklocka och det ät även den jag kollar när jag vaknar mitt i natten.

Kanske jag snart släpper det och går över till att endast använda min Apple Watch vid sängen, men gamla vanor är svåra att bryta.

Om man bortser från mina vanor och är ute efter ett ställ för sin Apple Watch vid sängbordet, är NightStand ett av de bättre alternativen. Det är inte perfekt, men det är nära.

NightStand är tillverkat av tjock silikon och under finns det microsugproppar som gör att stället sitter ordentligt fast på plana ytor.

Du använder laddningskabeln som medföljde vid köpet av din Apple Watch eller så köper man en extra att ha vid sängen. Laddningskabeln är lätt att sätta dit och smälter in väl i ställets design. Klockan trär man sen över stativet och sätter den mot den magnetiska ladukontakten som håller klockan på plats.

NightStand2

Något jag missade vid köpet är att NightStand är att det inte är kompatibelt med länkarmband från Apple och andra tillverkare. Nu har jag ett länkarmband till min Apple Watch från en annan tillverkare och tyngden av detta är vad som ställer till problem. Då det är magnetladdaren som håller klockan på plats i stället, så kan tyngden av armbandet göra att klockan trillar ner under natten. Detta resulterar i att klockan kanske inte är fulladdad när du tar den på morgonen.

Problemet uppstår även med andra armband, men det är för att man råkat stöta till bordet eller klockan under natten. Nu använder jag det armband som medföljde min Apple Watch Sport och då krävs det att jag stöter till sängbordet eller klockan, för att den ska trilla ner från magnetladdaren. Dock krävs det mer än med ett tyngre armband.

Trots detta, är NightStand ett bra köp. Det är snyggt, finns i flera färger och står stadigt på valfri plan yta.

Fakta

  • Höjd: 5,6 cm
  • Bredd: 4,19 cm
  • Vikt: 87,9 g
  • Längd: 5,3 cm
  • Passar: Apple Watch 38 mm och 42 mm-boett
  • Färger: Vit, Blå, Svart, Grön och Röd

Pris och inköpsställe

NightStand för Apple Watch beställdes från Apple Store och kostade 329 Kr.

Läsa mer eller beställa produkten kan ni göra på Apple Store! (extern länk) Säljs inte längre hos Apple.

Däremot hittar ni snygga tillbehör till Apple Watch hos Lifestylestore.se. Använd rabattkod IPHONESAJTEN och få 10% rabatt på allt i butiken.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...