Pictar – Kameragrepp för iPhone

On 25 april, 2016, in iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Pictar_grepp

Här är ett kickstarter projekt som jag verkligen gillar och ser fram emot.

Jag älskar iPhone och att fotografera, vilket gör att detta är en produkt som jag med stor sannolikhet kommer att köpa.

När jag fotograferar med iPhone, är jag alltid rädd för att jag ska tappa den. Det har varit bra nära många gånger och det har varit tillfällen där jag valt att inte ta någon bild av den anledningen. Med Pictar kameragrepp får man massor av funktioner och det behövs oftast bara en hand.

Miggo finns på Kickstarter, där ni kan kan läsa mer om deras produkt Pictar och sponsra med en slant. Jag har inte bestämt mig om jag ska slänga in ett bidrag, men jag kommer absolut följa deras resa.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...