Det blir bara fler och fler enheter som behöver laddas i hemmet och det slutar med att det ligger sladdar överallt och slagsmål över vem som behöver ladda först.

Detta löser man enkelt med 7-portas USB-laddningsstation från Satechi, där man kan kan ladda 7 enheter samtidigt och det behöver inte bara vara telefoner och surfplattor. Du kan ladda dina andra tillbehör också, egentligen det mesta som laddas via en USB-port. Men glöm inte att först kontrollera att den enhet som ska laddas kan hantera 1 ampere och/eller 2,4 ampere. 

Den laddningsstationen jag testat är från Satechi och har totalt 7 portar, varav fyra portar som ger 1 ampere ut och tre portar som ger 2,4 ampere för mer krävande enheter som surfplattor. Det finns även en modell med 7 portar varav 2 är USB-C för 699:-. Oftast laddar man inte samtliga enheter samtidigt i ett hem, men på företag eller skolor är 7-portar ett perfekt val och även när det finns USB-C.

Det var väldigt skönt att få bort alla sladdar i köket och istället ha en laddningsstation som man kan sätta sina enheter i och ladda dem alla på ett ställe. Vid köpet medföljer inte de sladdar som finns med på bilden nedan, då man köper dessa separat. Man kan självklart använda sina vanliga sladdar för att ladda, men då har man snabbt fått tillbaka en hög med sladdar på bordet.

Jag rekommenderar att man köper till Satechi flexibla Lightning-kabel och dessa finns i storlekarna 15 och 25 cm, samt i färgerna svart eller vitt. Dessa är även bra att ha när man vill ha en kortare laddningskabel, så de har fler användningsområden än att bara användas till laddningsstationen.

Designen gör att man kan placera laddningsstationen i olika miljöer och den smälter in (om man frågar mig). Först fick den stå i köket, men jag valde att flytta in den på mitt kontor, där vi ändå laddar allt annat.  Det medföljer en nätadapter att ansluta till ett närliggande vägguttag och sen in med andra änden i laddningsstationen och ni är igång.

Kompatibilitet

  • Apple: iPhone 6 Plus, 6, 5S, 5C, 5, 4S, 4, 3, iPad Mini, iPad, iPod
  • Samsung: Galaxy S5, S4, S3, S2, Note 2, Note
  • Blackberry: Playbook, Torch
  • HTC: One, SV, Flyer, Inspire 4G, Sensation, First, Desire
  • Motorola: Droid, Razr
  • Nokia: Lumia
  • LG: Optimus, Ludic
  • Google: Nexus
  • och många fler

Nu är det slut på slagsmål om laddarna hemma och inga fula sladdar som ligger överallt. Efter att köpt hem några Satechi flexibla Lightning-kabel, ser det nu rent och snyggt ut på bänken.

Pris 649:- (laddningskablar medföljer ej) och finns hos Lifestylestore.se. Använd rabattkod IPHONESAJTEN och få 10% rabatt på hela deras sortiment.

Finns i färgerna svart och vitt.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...