Kan man bli kär i ett tangentbord? Jag är nog inte riktigt där än, men det är nog bra nära.

Lika nära är det att detta är det perfekta tangentbordet för mitt dagliga arbete vid min Mac Mini, Macbook Pro eller iPhone/iPad.

Utöver den snygga designen på tangentbordet, finns det några detaljer som gör det extra älskvärt. Jag testade nyligen ett annat tangentbord från Kanex och även det trådlöst, ansluter till flera enheter och har en numerisk del. Det är ett bra tangentbord för att mer fast arbetsstation, men Kanex ultraslim är kompakt och väldigt tacksamt att ha med sig i väskan.

 • Går att para och växla med upp till 4 olika enheter.
 • Bakgrundsbelysta tangenter.
 • Laddningsbart batteri.
 • Litet och smidigt att ha med sig.

Att para ihop med en enhet och komma igång snabbt är enkelt. Det är ännu enklare att snabbt skift över till en annan enhet och besvara mejl, söka information eller bläddra bland appar. Det finns även funktionsknappar som är anpassade för iOS och för det enkelt att sköta det man behöver på sin iPad, utan att behöva röra skärmen.

Bakgrundsbelysta tangenter underlättar skrivandet i dåligt ljus, men är verkligen en perfekt funktion ifall man använder det till en Apple TV eller Mac Mini i vardagsrummet. Man slipper tända i taket för att se vad man skriver. Det finns 3 lägen att välja mellan och det är Av, svag belysning och stark belysning.

Batteriet i tangentbordet är ett uppladdningsbart litiumjonbatteri på 1200 mAh och ska räcka i upp till 6 månader. Allt hänger på hur mycket man använder belysningen. Men hittills har jag haft det snart en månad och enda laddningen det fått, är den som jag gjorde första gången. En micro USB-kabel medföljer, ifall du är i behov av laddning.

Kanex Ultraslim Mini  Multi-Sync är ett väldigt smidigt tangentbord att ha med sig i väskan. Det medföljer en tygpåse att lägga ditt tangentbord i när det inte används och ska ner i väskan. Nu har jag alltid med mig tangentbordet i väskan och tillsammans med iOS 11 blir min iPad den enhet som jag sköter det mesta av mitt arbete. Min Macbook har nu hamnat på en andraplats och tanken är att så småningom ersätta den med en iPad Pro 12,9”.

Det gick alldeles utmärkt att skriva denna recension med tangentbordet kopplat till min iPad och nu kommer jag helt klart använda min iPad mer än tidigare. Enklare att bara ta med sig tangentbord och iPad, än min Macbook och laddare.

Tangentbordet är riktigt skönt att skriva på, faktiskt bättre än Apples egna tangentbord. Det finns egentligen bara en sak som jag stör mig lite på och det är att Enter-knappen är lite liten, då jag är mer van med en som är högre och denna är mer liggande. Ingen stor sak i sig, kanske mest en vanesak, men det resulterar i en del feltryckningar vid radbyte eller när man använder Enter för att utföra något. Efter hand som jag använder tangentbordet, blir feltryckningarna färre och färre, så kanske jag snart inte gör fler feltryckningar.

Priset!
Kanex Ultraslim Mini Multi-Sync ligger på 799 Kr hos Lifestylestore.se  och det är ett förbaskat bra pris för detta tangentbord. Apple Magic Keyboard ligger på 1195 Kr och har inte stöd för multi-sync, saknar bakgrundsbelysta tangenter och snabbknappar för iOS. Kanex Ultraslim Mini  Multi-Sync är helt klart ett alternativ för er som vill ha ett väl fungerande tangentbord, med flera funktioner, trådlöst och uppladdningsbart.

Psst… Använd rabattkod IPHONESAJTEN och få 10% rabatt. 🙂

Kanex Ultraslim Mini Multi-Sync är kompatibel med följande enheter:

 • iPad Pro 12.9”/ 9.7”, iPad Air / Air 2
 • iPad mini / mini 2 / mini 3 / mini 4
 • iPhone 5/5c/5s, 6/6Plus, 6s/6s Plus, 7/7Plus
 • Apple TV 3rd & 4th Generation
 • iOS 7 och över
 • MacOS 10 och över
 • Android 4.0 och över
 • Windows XP/7/8/10
 • Bluetooth 3.0 supportade smartphones och surfplattor
Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...