En dag på Apple Store

On 6 september, 2017, in Apple, iPad, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Denna veckan fick jag till en roadtrip med stora grabben och vi tog oss ner till Helsingborg för ett besök på Apple Store.

Today at Apple är ett koncept hos butikerna, där man kan fördjupa sig i olika ämnen som antingen gäller mjukvara eller hårdvara. Vi valde en dag när vi kunde boka upp 4 pass som tilltalade oss. En ledighetsansökan skickades in till chefen och en till grabbens lärare. Lite fjäsk och allt var klart för avresa.

För en tioåring kan det knappast bli roligare än att få koda droiderna från Star Wars, skapa en egen Star Wars trailer i iMovie för iPad och lära sig mer om iMovie på Mac. Dagen avslutades med en fotosession tillsammans med en av utbildarna på Apple Store. Fast på slutet började han tappa fokus och tankarna var istället hos hans nyfunna vän BB-8.

Bor ni i närheten av en Apple Store eller har vägarna förbi, kan man alltid boka in något passande pass innan. Det finns massor av utbildningar för alla och oavsett kunskapsnivå. Ni bokar en passande utbildning på www.apple.com/se/today/ och samtliga utbildningar är kostnadsfria.

Ett stort tack till utbildarna på Apple Store i Helsingborg, för att ni tog väl hand om oss och gjorde en tioåring supernöjd. 🙂

 

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...