Då fyllde sidan 7 år!

On 23 oktober, 2017, in Apple, Nyheter, by Jonny

Denna helgen har som tidigare år varit en milstolpe för iPhonesajten.se, men även på Facebook hände det grejer

Under fredagen var det åter dags för iPhonesajten.se att fylla år och nu är det 7 år sedan jag började med bloggen och det är roligt att se tillbaka på dessa år och allt som hänt inom tekniken. Hur vi har ändrat vårt sätt att använda mobilen och hur mycket mobilen betyder för många.

Även iPhonesajten.se på Facebook nådde en ny milstolpe med 500 följare. Kanske inte många följare, men det är många fler än dessa som man når med ett inlägg. Riktigt roligt att det finns 500 personer som finner att det finns något så intressant att man väljer att följa sidan. Ok… några 100 är mina vänner som jag tvingat att följa mig! 😀

Under dessa  åren har även mitt liv förändrats och med det så har det blivit färre inlägg och det har inte funnits den tiden som jag skulle vilja. Finge jag välja själv, skulle jag gärna syssla med detta på heltid och lyfta det till en annan nivå. Tyvärr så genererar det inga pengar i den utsträckning att man skulle kunna hålla banken borta från hus och bil. 😀

Varför gör man då detta år efter år? Kärleken till teknik och Apple är alldeles för stor för att lägga allt på hyllan, alla människor man kommer i kontakt med, en ventil för mig att tänka på något annat och ett sätt att få dela med sig av det man kan om Apple och tillbehör som finns på marknaden.

Planen för kommande år är kanske inte att skriva mer, utan att istället höja kvalitén på inlägg och recensioner. Allt tar alltid mer tid än vad man tror och då tummar man på saker man inte vill tumma på. Mitt allra största problem är att jag har alldeles för många idéer och alldeles för lite tid.

Tack till alla er som tar er tid att läsa det jag skriver och till alla er som tar er tid att höra av er med tips eller bara för att få hjälp med något problem. Tack!

 

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...