Black…Friday-week(end)

On 24 november, 2017, in Apple, iPad, iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Det där med Black Friday har utvecklats till att vara en dag, till att vara en hel vecka och sen toppar man det med Cyber Monday!

Det finns massor man vill ha, men inte bara köpa för att det är rea. I år har jag varit väldigt återhållsam med mina köp och det blev faktiskt bara en grej.

Köpte en powerbank som kan ladda min iPhone X trådlöst. Powerbank som powerbank, men denna kan ladda min iPhone, bara genom att lägga telefonen på batteriet. Kan vara bra att ha eller kanske inte…vi får se när det kommer och recension utlovas! 😀

Var även ute efter en viss trådlös snabbladdare till min telefon och letade runt på de vanliga ställena, men den var slut överallt. Får helt enkelt vänta på att hyllorna fylls på.

Har ni själva fyndat under veckan? Vad tycker ni om Black Friday? Själv tycker jag att Black Friday ska vara just en dag att fynda stort på och sen återgå till normalt, för det känns inte som att priserna är särskilt nedsatta på vissa varor. Man har lockpriser och sen hoppas på att någon handlar mer saker i tron att man fyndat. Men om man vet vad man vill ha och kollat upp saker innan, kan man göra riktigt bra fynd.

Men det är min åsikt! 😀

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...